Workshop

Cursus: Geholpen hond
Datum: 16 maart 2024
Duur: 2 uren
Start: 14:00 uur
Locatie: Wâldpleats, achter onze hondenschool

Kosten: € 25.- p.p. incl. koffie & thee

Geholpen hond!? is een lezing over de mogelijke voordelen en nadelen van castratie en sterilisatie op het gedrag en de gezondheid van honden. Eigenlijk gaat de lezing over castratie. Wist je namelijk dat zowel reuen als teven gecastreerd of gesteriliseerd kunnen worden, maar dat bij beide vrijwel altijd wordt gekozen voor castratie? Castratie is een vaak uitgevoerde ingreep, maar desondanks zijn veel verwachte effecten nooit onderzocht. Ik ben niet standaard voor of tegen castratie, wel voor weloverwogen beslissingen. Ik informeer je vanuit de wetenschap, aan de hand van tientallen wetenschappelijke publicaties, op een objectieve en heldere manier. Als jij een weloverwogen beslissing wil nemen over de castratie van je hond, is deze lezing iets voor jou.

Opgave kan via ons contactformulier, u kunt aangeven met hoeveel personen u komt.
Hondenschool Martine
4.8
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
Karin ReidingaKarin Reidinga
13:42 06 Dec 22
Martine is een hele fijne docent met veel ervaring. Qua persoon is ze iemand die even de kat uit de boom kijkt, dus de eerste les voelde ik me een beetje verloren en wist ik niet goed wat de bedoeling was en wat ik kon verwachten. Na de tweede les ging het heel goed en mijn hond en ik hebben veel geleerd.
Sape BloemhofSape Bloemhof
15:07 04 Dec 22
Fijne hondenschool met kleine groepen. Veel individuele aandacht met persoonlijke en specifieke tips voor de eigen situatie. Zeker een aanrader!!
Marcel PostmaMarcel Postma
10:13 17 Dec 20
Een Goede en Vriendelijke Hondenschool die rekening houdt met de kwaliteiten van de hond en zijn baas..!!De ene leert sneller dan de ander en hierbij wordt een oplossing voor gemaakt..!!Ook wordt er zeer vriendelijk rekening mee gehouden met de tegenslagen in het leven..!! (Gemiste Les)(Corona-proof en denkende in oplossingen)
Amber TerpstraAmber Terpstra
17:02 14 Feb 20
Super tevreden! Heb hier veel geleerd over Kyllam en over mijzelf als baasje.
H PiersmaH Piersma
08:24 11 Aug 19
Een uitstekende hondenschool, de groepen zijn klein waardoor alle deelnemers/honden persoonlijke aandacht krijgen. Daarnaast heeft Martine veel kennis en expertise.
js_loader