Onze Hondenschool

Hondenschool Martine biedt u puppycursus, gehoorzaamheidscursus, agility en privéles aan. 

Door mijn unieke combinatie als Kynologisch Instructeur én Paraveterinair Dierenartsassistente, kan ik u optimaal en met een andere kijk lesgeven. Onze hondenschool is gelegen in Burgum, Friesland.

Het doel van onze cursussen is een betrokken en sociaal vaardige hond die graag naar u luistert. Iets wat we allemaal willen, toch?

Samen gaan we aan de slag met uw hond maar ook met uzelf. Vaak is er miscommunicatie tussen hond en baas door onbewuste signalen die de baas afgeeft. U leert van onze lessen, hoe u het beste kunt omgaan met uw hond. Door de eigenaar te gaan coachen, helpen we ook de hond om zijn balans weer te vinden. Wij werken voor het overgrote deel met concepttraining maar passen de manier van werken aan op de hond en eigenaar. Meer over deze methode vindt u onder het kopje ‘over ons’.

Wij zijn een hondenschool waar al onze instructeurs gediplomeerd Kynologisch Instructeur zijn. Tevens is Martine, gediplomeerd concept trainer en dierenartsassistente. Wij werken nauw samen met dierenartsen, specialisten, gedragsdeskundigen, gedragstherapeuten en fysiotherapeuten om samen tot de beste oplossing te komen voor u en uw hond! Het beste is natuurlijk uw pup van jongs af aan op te voeden, met behulp van onze speciale puppycursus. 

Daar op volgend kunt u de basislessen gaan volgen, zodat u samen met uw hond een fijne en stabiele basis kunt opbouwen. Mocht u iets sportiever met uw hond aan de slag willen? Dan zijn onze agility lessen ideaal voor u!

Tevens hebben wij veel ervaring met buitenlandse honden en werkhonden.

Voor leuke workshops en trainingen houdt onze nieuwsfeed in de gaten! Wij organiseren regelmatig interessante en leerzame dagen.

Vragen zijn bij ons altijd welkom, onze mailbox staat voor u open.

Tevens aangesloten bij :

Federatie Hondensport Nederland

O&O : Nederlands Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding