De geperste hondenbrok

voor je pup of hond

Als paraveterinair weet ik hoe belangrijk goed voer is voor je pup of hond, daarom hebben we gekozen om samen te werken met DARF natuurlijke voeding.

De Darf Vol voeding lijn bevat brokken, houdbaar vers vlees en blikvoer. Allemaal uit eigen slagerij zodat we je de beste kwaliteit kunnen garanderen. Vol Voeding is de verantwoorde en makkelijke vervanger van vers vlees die ook nog eens natuurlijk en voedzaam is. Volkomen glutenvrij en maar liefst 60% vleesaandeel.

Allereerst hebben we de Vol Bites. Het droogvoer. Hiervoor gebruiken ze verse grondstoffen, kokosolie en krill. Zo krijgt het voer een lekker geur met een relatief korte houdbaarheid van één jaar. Naast deze brok hebben ze ook houdbaar vlees verpakt in handige worsten van 200 of 800 gram. Erg handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie! Daarnaast bestaat de Vol Voeding lijn ook uit blikvoer uit eigen slagerij. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder chemische toevoegingen. Zo voer je ook met de Vol Voeding lijn alleen het allerbeste aan jouw hond.

U kunt via ons bestellen en afhalen, we hebben het overgrote deel op voorraad liggen. U kunt altijd gerust een proefverpakking komen halen! 

Meer informatie vindt u op:
www.darf.nl

We helpen u graag met het zoeken naar een goede voeding voor uw hond, want de meeste hondeneigenaren zien door de bomen het bos niet meer op dat gebied.

Bestellen kan via de mail of whatsapp.